top of page
Zoeken
  • BeneBio

HERFST - DETOX - KUUR

DARMEN EN LONGEN

De herfst is in het land. De natuur is in verandering, de bladeren van de bomen kleuren prachtig rood en oranje, de dagen worden korter, het zonnetje schijnt minder… het moment om te ontgiften en ons lichaam (en geest) voor te bereiden op de winter.

Wil je je natuurlijke immuniteit verbeteren? Verloopt je vertering wat moeizaam? Heb je verschillende vage klachten? Dan is de herfst de ideale tijd om je darmen en je longen te zuiveren met een Herfst-Detox-Kuur.

Ideaal is om 1 à 3 weken vrij te nemen om te zuiveren. Voor de meesten onder ons is dit echter onhaalbaar. Daarom stel ik jullie een leuk concept voor: je volgt een zuiveringskuur thuis, met professionele begeleiding op afstand van een gezondheidsconsulente. Je doet dit niet alleen maar in een groep die samen start, elkaar steunt en ervaringen uitwisselt.

Vanuit een professionele studio geef ik online de nodige instructies, overlopen we het programma van de kuur en is het mogelijk om vragen te stellen. De online video sessie zal gedurende de kuur ter beschikking staan. Handig als je het allemaal nog eens wil herbekijken.

De zuiveringskuur van 5 dagen doe je thuis. Voorzie tijdens deze dagen tijd voor “Jezelf”. Ik zorg voor de nodige tips en tricks zodat jullie het “welnessgevoel” thuis kunnen ontdekken en ervaren.

Het voedingspatroon dat ik gedurende deze 5 dagen voorstel is Vegan en Glutenvrij. Het gaat niet om een uithongerings– of vermageringskuur maar het is niet uitgesloten dat je opgestapelde overtollige zomerkilootjes verdwijnen 😉

Data :

Info-avond : Online-sessie : Maandag X van 20u tot 21u

Kuur : start kuur naargelang je voorkeur tussenX en X+4 oktober (gedurende 5 dagen)

Herfstwandeling: Deze wordt voorzien in het Uilenbos in Hove

De datum wordt afgesproken tijdens de live-sessie: tijdens deze wandeling kunnen we met elkaar kennismaken en ervaringen uitwisselen. Uiteraard houden we rekening met de geldende Covid-maatregelen

Prijs: 100 €

Dit omvat:

· Online-sessie bij de start van de kuur,

· begeleiding tijdens de kuur via Whatsapp-groep en via mail,

· voedingsadviezen en recepten,

· voedingssupplementen, het gebruik en werking ervan worden toegelicht tijdens de Online-sessie

· herfstwandeling

Inschrijven : Ten laatste tot X 202X !!

(zodat de voedingsupplementen op tijd kunnen geleverd worden)

www.benebio.be - b.delen@telenet.be - 0474 82 60 00


200 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page